Vad kostar det att träna konståkning?

Konståkning är en individuell sport och kan därför bli både billig eller dyr beroende på vad du själv har för ambitioner inom sporten. Falkk försöker alltid hålla nere kostnaden för medlemmar genom att regelbundet söka bidrag hos Falkenbergs Kommun och Idrottsförbund. Träningskostnaden gör det möjligt för klubben att bedriva en professionell verksamhet samt att kunna anordna aktiviteter för våra åkare. Utöver träningskostnaden tillkommer en medlemsavgift på 200kr/år vilket inkluderar försäkring. Det går även att få ett familjemedlemskap för 500kr/år.

Skridskoskolan och fortsättningsgrupp

Skridskoskolan och fortsättningsgrupperna tränar 1 dag i veckan.

Pris från 550kr – 700kr per termin.
Medlemsavgift 200kr/år.

Färggrupperna

Färggrupperna Vit, Svart, Lila och Silver tränar 1-2 dagar i veckan.

Pris från 700kr – 1400kr per termin.
Medlemsavgift 200kr/år.

Tävlingsgrupperna

Tävlingsgrupperna Salcow, Ögel, Toeloop, Flip, Lutz och Axel tränar 3-6 dagar i veckan. Tävlingsgrupperna har även möjlighet till gratis morgonträning innan skolan på utsatta dagar.

Pris från 1400kr – 3900kr per termin
Medlemsavgift 200kr/år

Skridskoslipning

När man åkt ungefär 30h på is brukar det vara lagom att slipa skridskorna. Vår huvudtränare Andrey slipar både vanliga skenor samt lättviktsskenor. I klubbrummet finns en låda där man kan lämna sina skridskor för slipning. Skriv ditt namn på slipningslistan samt swisha till klubben. Observera att man måste skriva för- och efternamn på åkaren för att vi ska kunna identifiera inbetalningen. Lägg även en lapp i skridskorna med namn.

Pris: 160kr för medlemmar i Falkk, 200kr för övriga

Hyra skridskor

Att använda bra skridskor är det bästa sättet att förebygga skador och bra utrustning innebär också att barnen lär sig i en snabbare takt. Vi erbjuder därför våra medlemmar att hyra konståkningsskridskor av bra kvalitet och vi ansvarar för att skridskorna är slipade inför uthyrningen. Ni ansvarar för att skridskorna underhålls på rätt (info om det får ni vid uthyrningen).

Pris: 450 kr per termin