Slingauppvisning 24 mars

Söndagen den 24 mars har vi avslutning och kommer då ha Slingauppvisning för färggrupperna Vit, Lila, Svart, Silver och Vuxen och för tävlingsgrupperna.

Våra konståkare som har tävlingsprogram åker detta på uppvisningen och de andra konståkarna får en slinga av sin tränare som de åker till valfri musik.

För er som inte vet vad en Slingauppvisning är kommer här lite mer information:

En slingauppvisning är snarlik en nybörjartävling som kallas stjärntävling. Åkarna får gruppvis träna in en slinga/program med lagom svåra moment och får själva välja vilken musik de vill åka till. På slingauppvisningen är tanken att man åker en och en på isen men det går även bra att åka tillsammans med någon i gruppen också, om man inte vågar vara ensam på isen.

Det kommer finnas två bedömare som tittar på åkarens insats och efteråt lämnar ett diplom med positiva kommentarer och vad åkaren bör öva mer på. Det är ingen rangordning då det inte är en tävling.

Plats: Falkenbergs Ishall

När: 24 mars 2024

Tid:  10:00 – 15:00, mer detaljerat schema med starttider kommer efter anmälningstidens slut

Klädsel: De flesta brukar ha konståkningsdräkt men det är inget krav

För att delta på slingauppvisningen krävs en anmälan via länken nedan för alla åkare. 

https://forms.gle/kaYNwcXG5LPYHdzw8

OBS! Anmälan måste vara inne senast 7 mars.

All ordinarie Isträning är inställd denna söndag. 

Vi kommer att behöva hjälp av föräldrar med försäljning av fika, lotteri, rosor och gosedjur, några kommer att få baka och andra att hjälpa till i omklädningsrum och att hålla i ordning. Schema kommer men vet ni redan nu vad ni vill hjälpa till med så hör av Er till info@falkk.se

Vi hoppas ni är många som vill vara med på vår avslutning!